Brenderup Trailere THULE Romania
50 de ani de experienta, siguranta, calitate, si maxima stabilitate pe sosele!
Hooked for life

Profilul companiei

Volum mare de productie a remorcilor....


remorci, remorci brenderup  Thule Trailers A/S este localizata langa micul oras Nørre Aaby in partea vestica a insulei Funen. Fabrica este localizata chiar linga autostrada E20.

  Fabrica are un personal de aproximativ 200 de angajati si produce anual peste 35.000 de remorci, din care aproximativ 60% sunt exportate catre piete principale ca Norvegia, Suedia, Germania, Anglia si alte piete secundare in si afara Uniunii Europene.  

   Thule Trailers A/S produce o gama variata de remorci deschise, inchise, transport auto, transport ambarcatiuni, transport animale, etc.

   Fabrica din Danemarca furnizeaza diferite brand-uri si programe de produse pe piata de desfacere:

  • "Brenderup" & "Thule" trailers vindute prin retele de distribuitori autorizati
  • "Easyline" & alte brand-uri secundare distribuite in serii limitate prin retelele DIY si similare.


Cercetare si dezvoltare


In zilele noastre, remorciBrenderup proiecteaza remorcile noi in sistem 3D.

Fiecare componenta este proiectata individual, apoi putind fi asmblata virtual, cu ajutorul computerului intreaga remorca. Astfel se poate vizualiza produsl final chiar inaintea executarii prototipului ....

 Departamentul de productie

remorci

 Cind proiectarea si testarea unui nou model de remorca a fost finalizat, proiectul si specificatiile tehnice sunt transmise catre departamentul de productie. Acest departament pregateste si implementeaza tote datele esentiale derularii fluxului de fabricatie.

 In acelasi timp, departamentul de productie este responsabil ca produsul finit sa corspunda normelor si standardelor internationale si locale in conformitate cu pietele de desfacere.

 Din acest motiv, departamentul de productie se afla in contact direct cu autoritatile locale responsabile cu omologarea produselor finite.